J. Schrantstraat 200- Gent

J. Schrantstraat 200  - Gent


Zeer ruim (98m2), energiezuinig (EPC 189 kWh - code B) en lichtrijk appartement met ruim terras (lengte van de volledige zuidgeoriënteerde gevel) in residentie Ter Leie.


Directe nabijheid van winkels, supermarkt, park, openbaar vervoer. Op wandel- en fietsafstand bij het centrum van Gent,

aansluiting met openbaar vervoer direct aan de straat, 10 minuten met de fiets naar het St.Pietersstation. Snelwegennetwerk direct bereikbaar via Drongensesteenweg.


Het appartement bestaat uit een zeer grote leef- en eetruimte. Een keuken met gasfornuis, aansluitingsmogelijkheid voor wasmachine/vaatwas.  Een apart toilet, ruime badkamer. Verder

drie slaapkamers die ook als hobby- of bureauruimte kunnen worden gebruikt. Het appartement werd een aantal jaren geleden gerenoveerd maar door een aantal vintage-elementen  te respecteren, ademt het nog de gezelligheid en  authenticiteit van de bouwperiode. Er is een mogelijkheid tot gebruik van de gemeenschappelijke fietsenstalling, privatieve kelderberging.


Het zicht over Gent en omstreken vanop de 16de verdieping is adembenemend. Het appartement maakt deel uit van een zeer goed onderhouden en rustige woonresidentie.


Prijs: 870 euro/maand + 170 €/maand A.K.

(oa voorschot verw., water, onderhoud, jaarlijkse afrekening)

Beschikbaar vanaf heden.


Vrijblijvend bezoek of inlichtingen:

info@vastgoedburo.be


09/325.00.84


3 (1)
2
6
4
12
9
8
7
10
5